İlçemiz gelişiyor büyüyor, fakat tek bir şey gelişmiyor ve büyümüyor, Karayolları Hendek'te ne kadar çalışıyor, ? ne kadar gelişen ilçeye önem veriyor ve yanmayan ışıklara nasıl bir çağre düşünüyor. Daha kaç can daha yitirilecek ? 

Uzun süredir gözlemlediklerimi siz değerli Hendek Kamu oyu ile paylaşmak isterim, ilçemizi ikiye bölen D-100 kara yolunda daha kaç can yitirilecek ?

Hendek hantek girişinde yer alan kavşak diyoruz kavşak değil ne olduğu belirsiz CEP diyelim, D-100 kara yolu cep , iki yol üzerinde yolu bölmeye yarayan cep den her geçişimde yine ucuz atlattık (yol boşsa tabi ) diyerek devam ettiğimiz kavşakta, yayalar için üst geçit yapılmış fakat, onca insanın yaşadığı Akova Hantek konutları ve bir çok işletmenin yer aldığı bu Kavşakımsı CEP her ay madi manevi can kayıplı bir çok kazanın tam odak noktası, fakat ne hikmetse çözüm noktasında hiç bir gelişme kaydedilemiyor.

Kurumların işleyişi bilindiği üzere, kağnı hızında, fakat mevzu bir kara yolu ve bu kara yolunda ay ortalamasında bir çok kazanın yer aldığı bu yol bölme CEP nekadar bu yola uygundur, kullanıla bilirmi ? ,  çok tartışılır, hal böyle olunca, bizler kazaları yazmaya, nice canlar yolu tam araçlarıyla bölemedikleri için yitirilmeye devam ediyor. 

Hadi diyelim, otomobiller yolu böldü, yolun her iki yakasında üretim yapmakta olan TIRLAR'ın yolu bölmesi nasılmı yaşanıyor, servis araçları  ? , bir hayli zor anların yaşandığı, her gün kıl payı atlatılan bir çok riskli durumun yaşandığı bu kavşakta ne zaman düğmeye basılacak ? bilinmez bir gerçektirki, Hendek Hastane kavşağına verilen önem bu kavşağa verilmediği bir şüphesizdir.

Hemen Akova bölgesinde içerisinde çoğu kez yanmayan lambalarla yol bölünmekte, bu kavşağın nüfus oranı ve risk düşünüldüğünde, Hantek CEP'inde olması gerekmezmiydi, ? birde şöyle düşünün hemen yolun karşısında düğün salonları emvcut, hal böyle olunca yaz mevsiminde hafta sonları uzun araç kuyruklarının yaşandığı bu bölgede, bir çok kişi kısadan yolu bölmeye çalışmakta, Adapazarı bölgesinden gelen sürücüler karşıya geçmek istediği anlar yaşana dursun, incelemeler bu CEP'i nezaman ışıklandıracak ? vatandaş bölge sakinleri defaatle bu sorunlarını dile getirmekte, KARAYOLLARI ne zaman harekete geçecek

Trafik ışıklarımız evlere şenlik

Gerek Yeni Mahalle girişinde, gerekse köprübaşı ve Hendek ilçe merkezine giriş yapılan ışıklarımız, elektirik kesintilerinde devre dışı kalmakta. Arşivimiz Çeşitli zamanlarda çekilmiş yanmayan lamba fotoğraflarıyla dolu. Bu kurumun biz Elektrik kurumu tarafından düşünmekteydi, kuruma sorunu ilettik, fakat sorumluluğun Karayollarında olduğunu belirtiler, Işıkların yanmaması, ortalığı curcunaya ceviriyor, riskli anlar dahada hat safhaya çıkmakta. Şükür ki bu kavşaklara kameraları takıldı ( BÜYÜK GELİŞME) medeniyet Hendek'e zor olsada ulaşmaya başladı, haklı hakkını savunamadığı kavşaklarımız kayıt altına alınıyor, umarız sönmeyen lambalarada kavuşuruz, nice canların yitirildiği CEPLERLE yaşadığımız bu sıkıntılar, yetkililerin kulaklarına CENAZE haberleriyle gitmesin, gelin inceleyin, göreceksiniz gerçeği sizde farkedeceksiniz

Saygıyla...