Bayram nedeni ile Zonguldak'ta bulunan akrabalarını ziyaret etmek için Tekirdağ’dan yola çıkan Şaban Topuz, Beyza Topuz, Gülten Güner ile Meltem Güner, bayram ziyaretlerinin ardın dan evlerine dönmek için yola çıktı.


Tem Otoyolu üzerinden Tekirdağ’a giden 59 UY 909 plakalı Şaban TOPUZ idaresinde ki araç, Hendek - Gümüşova ilçesi Sakarya il sınırı Berceste dinlenme tesisleri Gümüşova Yeşilyay Köyü mevkiğin de meydana gelen kazada araç içersin de bulunan 4 kişinin 2 si ağır ikisi hafif yaralandı, olay yerine ilk müdahaleyi düzce iline bağlı 112 ambulansları yaparken, hendek ilçesi ambulansları da olay yerindeki hastaları hastaneye sevk etti.

Aracın kontrolden çıkarak bariyerlere çarptığı ardın dan şarampole yuvarlandığı belirtildi. Derhal olay yerine gelen 122 Hızır Acil Servis ekipleri yaralıların bir kısmını hendek devlet hastanesine diğer 2 ikişiyi ise akyazı ilçe devlet hastanesine kaldırdı. Burada yapılan kontrollerin ardından durumu ağır olan sürücü Şaban Topuz ve Beyza Topuz Sakarya eğitim ve araştırma Hastanesine sevk edildi. Diğer 2 yaralının tedavisine ise Akyazı Devlet Hastanesinde devam edildiği kaydedildi.


Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kazaya başka araçların karışmaması nın bilançoyu hafiflettiği kaydedildi.