Ş. Ali Gaffar Okkan Ortaokulunda devam eden yetiştirme kurslarında başarılı öğrenciler TEOG sınavları öncesi eşsiz bir hediye ile ödüllendirildiler. Deneme sınavlarında dereceye giren öğrenciler  gidişte uçakla, dönüşte de hızlı tren ile günübirlik Konya gezisi yaptılar.



Tamamen ücretsiz yapılan bu geziyle öğrenciler ilk kez uçak heyecanı ile hızlı tren heyecanını yaşadılar. Anadolu Selçuklu Medeniyetine başkentlik yapmış Konya'nın tarihi havasını teneffüs etmeye çalıştılar.

Okul Müdürü Aykut DUMAN" Öğrenci motivasyonu artırmada ödüllendirmenin çok önemli olduğunu söylerken bu uygulama ile alışılmış ödüllendirmelerin dışına çıkarak öğrencilerimizin şu ana kadar yaşamadıkları heyecanı yaşamalarını sağladığını belirtti.




Bu faaliyetin gerçekleşmesinde katkısı olan Hendek Belediyesine, Eğitim-Bir Sen Sendikası Konya Selçuklu Şubesi ve Başkanı Durali Göğüş'e, Konya gezisi sırasında rehberlik yapan 20. dönem Konya milletvekili Sn. Abdullah Gencer ile emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca bu tarz farklı uygulamaları devam ettireceklerini ifade etti"