Şenliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sabri DOĞAN, Şube Müdürleri Bedir BAYRAM ve Mehmet ARSLAN, işadamları, okul müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı.

Şenlikte Okul Müdürü Mehmet KILIÇ hedefimiz her zaman öğrencilerimizin okul sevgisini artırmaktır. Bu amaçla şenliğimizi geleneksel hale getirerek bu yılda yapıyoruz. Gecen yıl sözünü verdiğimiz Trafik Parkımızı ve Zekâ sınıfımızı açtık. Bu yıl da yine öğrencilerimize eğlenceli öğretici ortamlar sunacağız. Okul Müdürü Mehmet Kılıç, şenlikte büyük emekleri olan Müdür yardımcıları Abdullah ÇAKIR, Mustafa EDİRNELİ, bütün öğretmen, veli ve çalışanlarına teşekkür etti.



Şenlik Programında 11 bisiklet, 1 tablet,10 zekâ oyunları, 5 satranç takımı ve çeşitli hediyelerin çekilişi, okulun anasınıfı gösterisi, Palyaço gösteri, Sınıflar arası Su Taşıma, Yumurta Taşıma, Çuval Yarışları yapıldı. Yarışmalara öğretmen ve idarecilerde katıldı. Büyüğü ile küçüğü ile çok renkli bir şenlik oldu. Çocukların eğlendiği program okul saati bitene kadar devam etti.