Hendek İrfan Mektebi Çocuk Eğitim Merkezi tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı, yılsonu programı düzenlendi.

Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa,  25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Bayraktepe Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman, Genel Sekreter Osman Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bilgiç, öğrenciler ve aileleri katıldı.



Program, Dahiler Sınıfı öğrencisi Ahmet Yasir’in Fatiha suresini okumasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını İrfan Mektebi Müdürü Tuba Küçük yaptı. Küçük, yapılan faaliyetler ile ilgili bilgi vererek “ Bizler yaptığımız işlerde Ya Eyyühennasü ( Ey insanlar ) nidasından yola çıkarak Ya Eyyühellezine Amenü ( Ey iman edenler ) nidasından esinlenerek önce bir insan olduğumuzu, insana ve inanca hizmet etmenin kutsal bir olay olduğunun bilincindeyiz. Bunların hayatımızın her köşesine yerleştirmek için uğraşırken, çocuklarımızın eğitimini de bu şekilde vermeye çalışıyoruz. Bizler İrfan Mektebi olarak çocuklarımızı parantezlere sıkıştırmak yerine ne olabiliyorsan ol ama öncelikle ailene, sonra dinine ve milletine hayırlı bir birey ol parolasıyla yola çıkmalarını, hayatlarının sonuna kadar da başarıdan başarıya koşmalarını temenni ediyoruz. Kurumumuzun açılışından bugüne bizlere destek veren başta 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ‘ye, Bayraktepe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman’a, İlçe Müftülüğümüze ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz “ Dedi.   
Konuşmanın ardından, minik öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları faaliyetler ile ilgili slayt gösterisi yapıldı.
Bilginler, Dahiler, Yıldızlar, Kaşifler ve Mucitler sınıfının minik öğrencilerinin birbirinden güzel gösterileri büyük beğeni topladı. Aileler de çocuklarının gösterilerini heyecanla izlediler.



Programda, öğrencilerin semazen gösterisi, programa renk kattı. Öğrenciler, Komandolar, halk oyunları, koro,  jimnastik gösterisi, okudukları dualar ve hadislerle muhteşem bir performans sergilediler.



Program sonunda Kaymakam Orhan Burhan, programın hazırlamasında emeği geçen hocaları tebrik ederek, çocukların yetişmesinde destek veren herkese teşekkür etti.

Program sonunda, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaymakam Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye tablo hediye edilirken, mezun olan çocukların belgeleri verildi.