Yapılan törene, Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Firdevs Karahan, Dekan Yardımcısı Alpaslan Okur, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program, öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas bir konuşma yaptı.

Dünya teknolojisini yakından takip ediyoruz

Rektör Elmas yaptığı konuşmada “ Öğrencilerimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz aldıkları kaliteli eğitim ile inşallah bundan sonraki hayatlarında büyük başarılara imza atacaklardır. Üniversitemiz dünyadaki teknolojiyi çok yakından takip eden bir üniversitedir. Sadece bilgi aktarmak olan yerlerden çıkıp öğrencilere farklı yetkiler kazandıran birimler haline gelmekte. Bizlerin ve velilerimizin bugün gurur günüdür.Hepinizi sevgi, saygı ile selamlıyorum yolunuz açık olsun” Dedi.

Konuşmaların ardından eğitim öğretim boyunca başarılı olan öğrencilere belgeleri verildi. Program kep atma törenin ardından sona erdi.