Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak okul öğrencilerinin hazırladığı fuarı ve yılsonu sergisinin açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Okul Müdürü Yavuz KILIÇ’ ın açılış konuşması yapmasıyla açılan sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, 2.OSB yönetim kurulu başkanı Hıdır ERKOÇAK, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Bilim fuarı ve sergiyi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, şube müdürleri, daire amirleri, konuklar ve vatandaşlar hepsinin ortak ifadesi bugüne kadar Sakarya’da görmüş olduğumuz en etkili ve en görkemli fuar olduğunu söylediler.

Adeta bütün konuklar yapılan eserlerle ilgili şaşkınlıklarını gizleyemediler. Sergide öğrencilerin bütün hünerlerini gösterdiği bilim fuarı ve yılsonu sergisinde birbirinden güzel ve şaşırtıcı eserler sergiye çıktı.

Bilim adına örnek çalışmaların yer aldığı sergi ilgiyle gezildi. Fuar hazırlığına 20 öğretmen, 80 öğrenci hazırlık yaptı ayrıca yılsonu sergisinde atölye uygulaması olan bütün öğrencilerimizin emekleri sergilenmiş oldu.