ÖLDÜĞÜ ZANNEDİLDİ
Hindistan'da 72 yaşındaki yaşlı adamın öldüğünü zanneden ailesi cenaze merasimi için hazırlıklara başladı. Hint geleneklerince, yaşlı adamın yakılarak küllerinin savrulması gerekiyordu. "Yakma" töreni başlamadan hemen önce 72 yaşındaki Deepak Singh "ölüm"den uyandı. 

İngiliz medyasında yer alan habere göre, Hindistan'ın kuzeybatısındaki Rajasthan eyaletinde 72 yaşındaki Deepak Sing'ın başından ilginç bir olay geçti.

ANİDEN UYANDI
Yaşlı adam ineklerini yemlerken ainiden yere yığıldı. Torunu hemen yardımına yetişti ancak Deepak Sing'in nabzı atmıyor ve nefes vermiyordu. Kontrol edilmesi için köy doktoru çağrıldı. Doktor, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirtti. Doktorun kontrolü sonrası aile cenaze töreni başlattı. Hint geleneklerine göre, Deepak Sing (72) yakılarak, külleri savrulacaktı. Ailenin üyeleri bir yandan da, yaşlı adam için ağıtlar yakıyordu. "Yakma" töreni için ateş yakıldı. Bedeni yakılmak üzere hazırlanıyordu, yaşlı adam ağıt ve gürültüler arasında aniden uyandı ve yanmaktan son anda kurturdu.