Şehrin muhtelif yerlerinde 3 milyon liralık proje ile modern içmesuyu depoları inşa ettiklerini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Adapazarı Çamyolu, Erenler Tepe, Akyazı Bıçkıdere ve Geyve Doğançay Mahallelerinde çalışmalarımız tamamlandı. Arifiye Kemaliye, Kocaali Akçay, Geyve Sarıgazi ve Karaçam Mahallelerinde ise çalışmalar devam ediyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı. Rüstem Keleş, “Şehrimizin 6 ilçesine en ileri teknolojiye sahip 8 içmesuyu deposu inşa ediyoruz. Adapazarı, Kocaali, Akyazı, Arifiye, Erenler ve Geyve ilçelerimize toplamda 2 bin 700 metreküplük yeni içmesuyu depoları kazandırıyoruz. Hedefimiz tüm mahallelerimize sağlıklı, kesintisiz ve bol su ulaştırmak ” şeklinde konuştu.



3 Milyonluk Proje

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “3 milyon liralık proje ile şehrimizin muhtelif yerlerinde en ileri teknolojiye sahip içmesuyu depoları inşa ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında 6 ilçede ihtiyacı karşılamayan içmesuyu depolarının yerine modern içme suyu depoları inşa ediyoruz. Adapazarı Çamyolu, Erenler Tepe, Akyazı Bıçkıdere ve Geyve Doğançay Mahallelerinde çalışmalarımız tamamlandı. Arifiye Kemaliye, Kocaali Akçay, Geyve Sarıgazi ve Karaçam Mahallelerinde ise çalışmalar devam ediyor. İnşa ettiğimiz içmesuyu depoları ile bölgede yaşayan hemşerilerimiz yaz aylarında içmesuyunda yetersizlik ve yağışlı havalarda bulanıklık yaşamayacak. Bölgedeki çalışmalarımız tamamlanmasıyla hemşerilerimizin musluklarından, temiz, bol ve kesintisiz su akacak” dedi.