İŞ KAZASI

Olay Özeti :

31.12.2016 günü meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili Müşteki R.D.(K1981) isimli şahıs işyerinde merdivenlerden ayağının kayması sonucu düşerek hayati tehlike olmaksızın yaralanmış, alınan ifadesinde kimseden davacı olmadığını beyan etmiştir. Olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

             
İŞ KAZASI

Olay Özeti  :

 31.12.2016 günü meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili Müşteki Y.O.(E1983) isimli şahıs işyerinde lastik kırma makinesinin demir çubuğunun sol gözüne çarpması sonucu düşerek hayati tehlike olmaksızın yaralanmış, alınan ifadesinde kimseden davacı olmadığını beyan etmiştir. Olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

           
TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 06.01.2017 günü Saat: 12.50 sıralarında Yeni mah. Abdurrahman Gürses cad. No: 36 önünde F.A.(E1943) isimli şahsın kullandığı 35 EA ** plaka sayılı araç ile Y.G.(E1998)' nun kullandığı plakası tespit edilemeyen motosikletin çarpışması sonucu yaralamalı kaza meydana gelmiş, kazada Y.G. hayati tehlike arz edecek şekilde yaralanmış ve ileri tetik ve tedavi amaçlı Sakarya il merkezine sevk edilmiş, her iki sürücünün de alkolsüz olduğu tespit edilmiş, konu ile ilgili tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.