İş Kazası
Olay Özeti:  13.07.2016 günü Yeni Mah.  meydana gelen İş Kazası olayı ile ilgili olarak; Müşteki A.T.(E.1985) isimli şahıs kaynak yaptığı sırada kaynak gazından yanması neticesinde hayati tehlike olmaksızın yaralanmış, tahkikata başlanılmıştır.


Taksirle Yaralama

Olay Özeti:14.07.2016 günü Yeni Mahallede meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili olarak; Müşteki S.S(E.1971) Mağdure Z.R.S.(K.2016)  isimli bebeğinin içinde bulunduğu ana kucağı olarak tabir edilen beşikten düşmesi neticesi hayati tehlike olmasızın yaralandığını gerekli tedavisi yapılarak taburcu edildiği anlaşılmış; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.            


İş Kazası

Olay Özeti: 15.07.2016 günü Yeni Mahallede fabrikasında işçi olarak çalışan Müşteki B.T.(E.1980)  isimli şahsın sağ ayak tabanına metal batması neticesinde hayati tehlike arz etmeksizin yaralanmış, şahsın alınan ifadesinde kimseden davacı olmadığını beyan etmiş; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.


İş Kazası

Olay Özeti:    09.07.2016 günü saat: 11.00 sıralarında Yeni Mahalle Fabrikada teknik hizmetlerde işçi sıfatıyla çalışan Müşteki T.T.(E.1984)' in demir boruların üzerinden yürütüldüğü demir platfom üzerine oksijen makinasıyla kesim yaparken stantın ters dönmesiyle düşme neticesi kaza geçirdiğini; kazanın dikkatsizliğinden mütevellit meydana geldiğini, yere düşerek sol omzundan yaralandığını, hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, şikayetinin olmadığını beyan etmiş; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.



Taksirle Yaralama

Olay Özeti: 17.07.2016 günü Başpınar Mahallesinde meydana gelen Taksirle Yaralanma olayı ile ilgili olarak; Müşteki A.E.(E.1931)  isimli yaya olarak yoldan karşıya geçerken plakasını ve markasını alamadığı bir aracın kendisini çarptığını ve yere düşüp yaralandığını, konu ile ilgili olarak kimseden davacı olmadığını beyan etmiş; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.  


Taksirle Yaralama

Olay Özeti: 21.07.2016 günü Saat: 21.30 sıralarında İlçemiz Kemaliye mah. üzerinde M.E.(E.1956) isimli şahsın kullandığı 54 ** *** plaka sayılı oto ile G.C.' in kullandığı 54 ** *** plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmaksızın yaralanmıştır. Olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.


Taksirle Yaralama


Olay Özeti: 22.07.2016 günü Akova mah. D-100 Karayolu üzeri Hendek istikameti meydana gelen olay ile ilgili Şüpheli Y.Ç.(E.1959) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 ** *** plaka sayılı araç ile Müşteki E.A.(E.1997)' nun sevk ve idaresinde bulunan motosikletin çarpışması sonucu kaza olayı meydana gelmiş, olayda E.A.(E.1997)hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.


Taksirle Yaralama

Olay Özeti:     23.07.2016 günü müşteki/şüpheli M.O.(E.1972)  isimli şahıs sevk ve idaresinde bulunan 55 ** *** plaka sayılı araçla otoban bağlantı yolunda seyir halinde iken K.A.' un sevk ve idaresinde bulunan 34 ** *** plaka sayılı araçla çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiş ve kazada şahıslar hayati tehlike olmaksızın yaralanmış; konu ile ilgili olarak tahkikata devam edilmektedir. 





Olay Özeti : 

22.07.2016 günü Başpınar Mahallesi adresinde meydana gelen yaralanma ( düşerek) olayı ile ilgili beyanı alınan  K.Z.(E.1996), olay günü kendi kullanmış olduğu Elektrikli Bisikletten düşerek hayatı tehlike olmaksızın yaralandığını,  olaydan dolayı kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.



İş Kazası

Olay Özeti : 01.07.2016 Yeni Mahalle adresinde meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili beyanı alınan M.K.(E.1982),  olay günü arıza gidermek için çalışmış olduğu elektrik panosunda meydana gelen elektrik patlaması neticesinde sol elinden hayati tehlike arz etmeksizin yaralandığını, tedavisini yaptırdığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.



İş Kazası

Olay Özeti : 18.07.2016 günü Bayraktepe Mahallesinde meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili beyanı alınan  İ.E.(E.1969), çalışmakta olduğu K.Y. isimli işyerinde mutfakta bıçakla  et kestiği sırada bıçağın elinden kayarak sağ el kısmının iki parmağında kesik oluştuğunu, hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını ve iyi durumda olduğunu bu konudan dolayı kimseden Davacı ve Şikayetçi olmadığını beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.  



İş Kazası

Olay Özeti  : 30.06.2016 günü Necatipaşa Mahallesinde meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili A.K.(E.1972)’ın alınan beyanında, işçi olarak  çalışmış olduğu Fabrikada seramik kesimi esnasında spiral taşının kırılarak sağ el işaret parmağında hafif kesik oluştuğunu, gerekli tedavisinin Hendek Devlet Hastanesinde yaptırdığını, konudan dolayı kimseden Davacı ve Şikayetçi olmadığını beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.