Kargalıhanbaba mahallesinden

Kargalıhanbaba mahallesinden Nuri, Mehmet, Recep ve Nurettin Demir'in enişteleri Abdurrahman Bayrak vefat etmiştir. Cenazesi bu gün Kargalıhanbaba merkez camiinde kılınacak ikindi namazından sonra Kargalıhanbab Mahallesi  aile kabristanlığına defnedilecektir. 
Merhuma Allahtan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.  Kargalıhanbaba Mahallesi

Hendek Yeni Mahalle sakinlerinden

Yeni Mahalle sakinlerinden Almanyalı Mustafa Örcün’ün oğlu, Sami ve Belediye emekli personeli Beyamil Örcün’ün kardeşi, Fatih Örcün’ün amcası, Kamil Örcün vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Büyük Camiin de kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir. Yeni mah. Essen market karşısı

Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinden 

Aslen Lütfiyeköşk Mahallesinden olup Kemaliye Mahallesinde İkamet eden, Hendeğimizin Emekli Vaizlerinden Merhum Burhan Baylan Hocamızın, Merhum Ekrem Baylan ve Eski Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan’ın Kardeşi, Fatih Baylan’ın Babası, Merkez Erenler İmam Hatibi Muhammet Baylan, İlyas, Ali, Cüneyt ve Musa Baylan’ın Amcası, Murat Koşar’ın Eniştesi, Emekli Öğretmen Abdullah Baylan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 11.30’ da Kemaliye Mahallesi Üniversite Caddesindeki hanesinden alınarak, Lütfiyeköşk Mahallesinde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Lütfiyeköşk Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.
Adres: Kemaliye Mahallesi Üniversite Karşısı

Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinden  ikamet Eden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.